Enkel loff med Easy Speedy

Categories Blogg
3dllunkent vann
2tstørrgjær
0,5tssalt
1tssirup/honning
360ghvetemel
2tsolje
0,75tsbakepulver
  • Ha lunkent vann i EZ Speedy beholder. Løs opp gjær, salt og sirup
  • Spe inn hvetemel og litt bakepulver. Rør med EZ Speedy i 2. gir
  • Bruk slikkepott og dra deigen ned fra kantene. Du trenger ikke røre lenge
  • Når deigen er fin har du i olje og rører noen ganger
  • Jeg ser i beholderen at deigen er 5 dl. Legger den til heving i 2,75 liter rørebolle med lokk. Heves ca 1 time (ofte lenger)
  • Ha litt olje i rørebollen når du tar ut deigen. Hvelv den over i brødform 1,3 liter. Dryss eventuelt over litt flaksalt og stikk inn urter.
  • Dekk til og heve ca. 40 minutter
  • Forvarm ovn 220 grader C
  • Sett ned stekeovn til 180 grader C. Sett brødform med loff på kald stekerist. Stekes ca 30 minutter

Dette ble en kjempe god og luftig loff!

1,5dllunkent vann/melk
1tstørrgjær
0,25tssalt
0,5tssirup/honning
180ghvetemel
1tsolje
0,375tsbakepulver
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *