200 | g | Melange |
200 | g | sukker |
1 | eggeplomme | |
20 | g | mørk sirup |
0,75 | ts | malt kanel |
1 | ts | vaniljesukker |
1 | ts | natron |
300 | g | hvetemel |
1 | eggehvite | |
1 | dl | perlesukker |
1 | dl | hakkede mandler |
Visp sukker og Melange “hvitt”. Bruker Mål & Mix 2 liter og mixmaster.
Bland sammen eggeplomme og sirup før du blander det sammen med sukker og Melange.
Bland sammen det tørre og ha det i deigen.
Legg deigen i en brødpose i kjøleskapet, minst 30 minutter.
Finhakker mandler med Herb Chopper, Tupperware.
Del deigen i 6 emner. Legg 2 lange pølser på hvert stekebrett med bakepapir. Trykk ut pølsene til ca 0,6 mm, kjevler over med Multikjevle med 0,6 mm ringer på hver side.
Pensle med eggehvite og strø over hakkede mandler og perlesukker.
Stekes på 180°C i ca 10 minutter. Til de blir gyldne.
Del opp i pinner med deigdeler eller pizzahjul, ca 2,5 cm brede.
Avkjøl på rist.
0 kommentarer