Finnbiff / Reinsdyrskav

Categories Blogg
400 g finnbiff/ skav
150 g bacon
250 g sjampinjong
200 g rødløk
2 dl vann
2 ss kalvefond
3 dl Crème fraîche
0,25 ts Timian ?
40 g brunost
1,5 ss maizenna mel
3 ss kaldt vann
  • Stek bacon, ha det oppi 5 liters kjele
  • Stek løk på lav varme, ha det oppi kjele
  • Stek skav, ha det oppi kjele
  • Tilsett vann, laurbærblad, timian og kalvefond. La alt småkoke i 10 minutter
  • Stek sopp i tørr stekepanne, ha det oppi gryte
  • Tilsett Crème fraîche eller fløte og brunost
  • Hvis du ønsker tykkere saus blander du sammen 1,5 ss maisenna og 3 ss kaldt vann, som tilsettes gryta i en tynn stråle
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *