| 400 | g | finnbiff/ skav |
| 150 | g | bacon |
| 250 | g | sjampinjong |
| 200 | g | rødløk |
| 2 | dl | vann |
| 2 | ss | kalvefond |
| 3 | dl | Crème fraîche |
| 0,25 | ts | Timian ? |
| 40 | g | brunost |
| 1,5 | ss | maizenna mel |
| 3 | ss | kaldt vann |
- Stek bacon, ha det oppi 5 liters kjele
- Stek løk på lav varme, ha det oppi kjele
- Stek skav, ha det oppi kjele
- Tilsett vann, laurbærblad, timian og kalvefond. La alt småkoke i 10 minutter
- Stek sopp i tørr stekepanne, ha det oppi gryte
- Tilsett Crème fraîche eller fløte og brunost
- Hvis du ønsker tykkere saus blander du sammen 1,5 ss maisenna og 3 ss kaldt vann, som tilsettes gryta i en tynn stråle
0 kommentarer
