600 | g | karbonadedeig |
2 | ss | tomatpuré |
1-1,5 | stangselleri | |
2 | gulrot | |
1 | løk | |
2 | fedd | hvitløk |
1 | boks | pastasaus (Arrabiata) |
1 | ss | flytende buljong |
1 | ts | mørk sirup |
1 | ts | pastakrydder |
0,5 | ts | hot saus |
Ostesaus
3 | ss | margarin |
4 | ss | hvetemel |
2 | dl | vann |
4 | dl | melk |
60 | g | gulost |
1 | ts | flytende buljong |
0,5 | ts | muskatt |
- Stek karbonadedeig eller kjøttdeig i stor panne.
- Tilsett tomatpuré som varmes i tørr panne.
- Tilsett hvitløk i tørr panne som freses litt.
- Rens og skrell grønnsaker.
- Kutter grønnsaker i Smooth Shopper, slik at bitene blir passe store eller små – har alt oppi panna.
- Pastasaus oppi.
- Smaker til med flytende buljong, mørk sirup, pastakrydder el.l.
Ostesaus
- Smelt margarin i en kjele og rør inn hvetemel
- Spe inn vann og melk
- Rør inn reven gulost
- Smak til med fond og muskat
Legg lagvis i en stor ildfast form
- kjøttblanding
- ostesaus
- pastaplater (knekk til i hjørnene)
Repeter 3 ganger
4. Toppes med gulost
Stekes ved 180-200°C 20 minutter, hvile 10 minutter før servering.
0 kommentarer