Ingredienser til 2 personer
Forberedelse: 15 minutter
Hviletid: 15 minutter
0,3 | kg | gulrot |
10 | g | fersk ingefær |
0,3 | bunt | koriander eller persille |
0,7 | ss | sitronsaft |
0,3 | ss | sterk sennep |
0,3 | ts | honning |
1,3 | ss | olje |
salt og pepper | ||
1 | appelsin | |
0,3 | ts | spisskummen |
25 | g | rosiner |
25 | g | mandelflak |
1. Skrell gulrøttene og riv dem på FusionMaster med Fint eller Grovt Rivjern.
2. Skrell ingefæren og skjær den i mindre biter.
3. Hakk ingefær og koriander i Smooth Chopper. Tilsett sitronsaft, sennep, honning, olivenolje, salt og pepper og blend igjen.
4. Skrell appelsinene. Skjær dem i fire og deretter i skiver.
5. Hell innholdet fra Smooth Chopper over gulrøttene. Tilsett appelsinskiver, spisskummen og rosiner, og vend forsiktig. La salaten trekke i minst 15 minutter.
6. Rist mandelflakene på en panne og bland dem i gulrotsalaten like før servering.
0 kommentarer