| 2 | rødløk i tynne skiver | |
| 1,1 | dl | sukker |
| 1 | dl | eplesidereddik |
| 1 | dl | vann |
| litt | salt & pepper |
- Skjær rødløk i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin (Mando Junior 1 mm)
- Legg løkskivene i vann i en salatslynge, Spinning Chef. Skift vann noen ganger, før vann slynges ut
- Kok opp eddik, vann og sukker
- Ha rødløk i et glass som rommer 6 dl (forvarm glasset)
- Hell over laken og avkjøl
Passer til grillmat, taco, salat, sylte o.a.
Legg gjerne til ekstra smaker i laken. Koriander stilker, chili, allehånde.
Sukker kan erstattes med sirup eller honning.
Ulike typer eddik 7%, bringebæreddik og andre kan blandes.
Skjærer rødløk 1 mm skiver med Mando Junior. Legges i vann i Spinning Chef, salatslynge
Syltet rødløk i Tupperware Heis Opp
0 kommentarer
