| 2 | dl | lunkent vann |
| 1,3 | ts | tørrgjær |
| 0,3 | ts | salt |
| 0,7 | ts | sirup/honning |
| 240 | g | hvetemel |
| 0,5 | ts | bakepulver |
| 1,3 | ts | olje |
Eller
| 1,5 | dl | lunkent vann |
| 1 | ts | tørrgjær |
| 0,25 | ts | salt |
| 0,5 | ts | sirup/honning |
| 180 | g | hvetemel |
| 0,38 | ts | bakepulver |
| 1 | ts | olje |
- Ha lunkent vann i EZ Speedy beholder. Løs opp gjær, salt og sirup
- Spe inn hvetemel og bakepulver. Rør med EZ Speedy i 2. gir
- Bruk slikkepott og dra deigen ned fra kantene
- Ha i olje
- Ha i det du trenger av melet
- La deigen heve med lokk på et lunt sted ca. 1 time (ofte lenger)
- Hvelv den over i stekepanne og klem ut deigen. Sett på lokk og la den heve 30 minutter
- Stekes på lav varme med lokk (innstilling 4 av 10) 12-15 minutter – snu pannebrødet, stek videre (innstilling 3 av 10) ca. 10 minutter

0 kommentarer
