Brune Pinner

Categories Jul
200 g Melange
200 g sukker
2 eggeplomme
2 ss mørk sirup
300 g hvetemel
0,75 ts malt kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts natron

 

eggehviter
1 dl perlesukker
1 dl hakkede mandler
  • Visp sukker og Melange “hvitt”.  Bruker Mål & Mix 2 liter og mixmaster.
  • Bland sammen eggeplommer og sirup før du blander det sammen med sukker og Melange.
  • Bland sammen det tørre og ha det i deigen.
  • Legg deigen i en brødpose i kjøleskapet, minst 30 minutter.
  • Finhakker mandler med Herb Chopper, Tupperware (TW)
  • Del deigen i 6 emner. Legg 2 lange pølser på hvert stekebrett med bakepapir. Trykk ut pølsene til ca 0,6 mm høyde, kjevler over med Multikjevle med 0,6 mm ringer på hver side, TW
  • Pensle med eggehvite og strø over hakkede mandler og perlesukker.
  • Stekes på 180°C i ca 10 minutter. Til de blir gyldne.
  • Del opp i pinner med deigdeler eller pizzahjul, ca 2,5 cm brede.
  • Avkjøl på rist.

  

1 kommentar

1 thought on “Brune Pinner

  1. Brune pinner er godt. Og det er faktisk en av de veldig få kakene jeg har en plan om å bake til jul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *