Kabaret med mormors kremet remulade

Categories Blogg

Kabaret:

4 egg
200ggulrøtter
200gasparges
100gerter
150gSalma laks
150gfiskepudding
150greker
1literlys aspik

Remulade:

200glett majones
2dlkrem
2tssukker
50gsylteagurk – små terninger
1,5sssylteagurk lake
200gblå druer – deles i 4 eller mindre

 

  • Salma laks trekkes i salt vann med laurbærblad i 10 minutter. Avkjøles
  • Hardkokte egg. 9 minutter i kokende vann. Avkjøles
  • Selskapsertene forvelles: Fra frossen tilstand i kokende vann 1-2 minutter. Avkjøles i kaldt vann, gjerne med isbiter
  • Asparges kokes i vann med salt og sukker, maks 2 minutter. Avkjøles i isvann
  • Gulrøtter kokes slik at de har god tyggemotstand. Avkjøles i isvann
  • Lag aspik som anvist på pakken og avkjøl noe. Ha litt aspik i bunnen på Jello Ring 1,5 liter og la det stivne
  • Fordel egg i skiver og andre ingredienser i ønsket mønster. Hell over aspik slik at alt er dekket. Sett kaldt til den har stivnet
  • Bland alle ingrediensene til remulade og sett kaldt
  • Dyppe Jello Ring formen i varmt vann før den hvelves over på fat

Server kabaret med kremet remulade, god loff og smør…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *