Kabaret:
4 | egg | |
200 | g | gulrøtter |
200 | g | asparges |
100 | g | erter |
150 | g | Salma laks |
150 | g | fiskepudding |
150 | g | reker |
1 | liter | lys aspik |
Remulade:
200 | g | lett majones |
2 | dl | krem |
2 | ts | sukker |
50 | g | sylteagurk – små terninger |
1,5 | ss | sylteagurk lake |
200 | g | blå druer – deles i 4 eller mindre |
- Salma laks trekkes i salt vann med laurbærblad i 10 minutter. Avkjøles
- Hardkokte egg. 9 minutter i kokende vann. Avkjøles
- Selskapsertene forvelles: Fra frossen tilstand i kokende vann 1-2 minutter. Avkjøles i kaldt vann, gjerne med isbiter
- Asparges kokes i vann med salt og sukker, maks 2 minutter. Avkjøles i isvann
- Gulrøtter kokes slik at de har god tyggemotstand. Avkjøles i isvann
- Lag aspik som anvist på pakken og avkjøl noe. Ha litt aspik i bunnen på Jello Ring 1,5 liter og la det stivne
- Fordel egg i skiver og andre ingredienser i ønsket mønster. Hell over aspik slik at alt er dekket. Sett kaldt til den har stivnet
- Bland alle ingrediensene til remulade og sett kaldt
- Dyppe Jello Ring formen i varmt vann før den hvelves over på fat
Server kabaret med kremet remulade, god loff og smør…
0 kommentarer