Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 8 minutter på 600 watt
| 50 | g | bløtlagt hele byggryn |
| 40 | g | bløtlagt linfrø |
| 3 | dl | havregryn |
| 50 | g | valnøtter eller cashewnøtter |
| 50 | g | solsikkefrø |
| 2 | ts | bakepulver |
| 0,5 | ts | salt |
| 2 | egg | |
| 1 | dl | melk |
| 0,25 | ts | mørk sirup (honning eller sukker) |
| 50-100 | g | raspet gulrot |
- Sett byggryn i 2 dl vann 5 timer før baking eller kvelden før
- Hakk havregryn, valnøtter og solsikkefrø hver for seg i Super Sonic Chopper Medium og hell i MicroCook Rund 2,25 l, sammen resten av det tørre, bakepulver og salt
- Bland sammen egg, melk og sirup med Visp som blandes med det tørre
- Tilsett byggryn, linfrø og raspet gulrot og bland godt
- Sett på lokk og tilbered i 8-10 minutter i mikrobølgeovnen på 600/650 watt
- La brødet hvile litt før du løsner brødet med Slikkepott langs kanten
Dette er et massivt brød siden det ikke er gjær eller hvetemel i det.
| 5 dl UP | 2,5 dl UP | ||
| 25 | 12,5 | g | bløtlagt hele byggryn |
| 20 | 10 | g | bløtlagt linfrø |
| 1,5 | 0,75 | dl | havregryn |
| 25 | 12,5 | g | valnøtter eller cashewnøtter |
| 25 | 12,5 | g | solsikkefrø |
| 1 | 0,5 | ts | bakepulver |
| 0,25 | 0,125 | ts | salt |
| 1 | 0,5 | egg | |
| 0,5 | 0,25 | dl | melk |
| 0,125 | 0,0625 | ts | mørk sirup (honning eller sukker) |
| 50 | 25 | g | raspet gulrot |
0 kommentarer
