Brød uten hvetemel i Micro Cook

Categories Blogg

 

Forberedelse: 15 minutter

Tilberedning: 8 minutter på 600 watt

50gbløtlagt hele byggryn
40gbløtlagt linfrø
3dlhavregryn
50gvalnøtter eller cashewnøtter
50gsolsikkefrø
2tsbakepulver
0,5tssalt
2 egg
1dlmelk
0,25tsmørk sirup (honning eller sukker)
50-100graspet gulrot
  •  
  • Sett byggryn i 2 dl vann 5 timer før baking eller kvelden før
  •  
  • Hakk havregryn, valnøtter og solsikkefrø hver for seg i Super Sonic Chopper Medium og hell i MicroCook Rund 2,25 l, sammen resten av det tørre, bakepulver og salt
  • Bland sammen egg, melk og sirup med Visp som blandes med det tørre
  • Tilsett byggryn, linfrø og raspet gulrot og bland godt
  • Sett på lokk og tilbered i 8-10 minutter i mikrobølgeovnen på 600/650  watt
  • La brødet hvile litt før du løsner brødet med Slikkepott langs kanten

Dette er et massivt brød siden det ikke er gjær eller hvetemel i det. 

5 dl UP2,5 dl UP  
2512,5gbløtlagt hele byggryn
2010gbløtlagt linfrø
1,50,75dlhavregryn
2512,5gvalnøtter eller cashewnøtter
2512,5gsolsikkefrø
10,5tsbakepulver
0,250,125tssalt
10,5 egg
0,50,25dlmelk
0,1250,0625tsmørk sirup (honning eller sukker)
5025graspet gulrot
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *