Potetklubb med salt flesk inni

Categories Middag

4 kg potet

3 ss salt

Litt pepper

5 dl hvetemel (etter behov)

500 g lettsaltet sideflesk

10 buljongterninger

  • Sett kjeler med vann og buljong til oppkok når du begynner å kverne poteter

 

  • Skjær lettsaltet sideflesk i terninger og lag dotter. Strø gjerne over litt pepper
  • Skrell poteter
  • Rasp poteter. Bruk rivjern, kjøttkvern eller Fusion Master Grater
  • Legg raspet potet i døslag el.l. for å få ut en del væske
  • Rør sammen med salt, pepper og hvetemel
  • Dypp hendene i vann og form først en flat deig som du legger fleskedott i og lukker sammen. Legg i kokende vann
  • Kokes ca 45 minutter

Server med kaldt Sætersmør og sukker

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *