Sashimi med Ponzusaus

Categories Blogg
3sslimesaft (1 lime)
5-6sssoyasaus (grønn, redusert salt)
2tssukker (brunt sukker, honning, sirup)
1nevefinhakket koriander
1 finhakket chili
   
500gSalma laks
1ssristede sesamfrø

Grønnsaker: gulrot, slangeagurk, vårløk, mango, granateple etc.

Bland saften fra lime med sukker, smak til med soyasaus. Tilsett finhakket chili og koriander. Kan hakkes i HerbChopper fra Tupperware.

Ristede sesamfrø varmes raskt i en tørr stekepanne.

Skråskjær Salma laks i tynne skiver. Lakseskivene fordeles flatt på tallerken, strø over sesamfrø og hell over saus. Server med grønnsaker i tynne staver.

Sashimi betyr rå fisk uten ris. Jeg serverer sashimi ofte med jasminris som jeg koker i EasyRice Tupperware 😉

EasyRice

HerbChopper

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *