| 3 | ss | limesaft (1 lime) |
| 5-6 | ss | soyasaus (grønn, redusert salt) |
| 2 | ts | sukker (brunt sukker, honning, sirup) |
| 1 | neve | finhakket koriander |
| 1 | finhakket chili | |
| 500 | g | Salma laks |
| 1 | ss | ristede sesamfrø |
Grønnsaker: gulrot, slangeagurk, vårløk, mango, granateple etc.
Bland saften fra lime med sukker, smak til med soyasaus. Tilsett finhakket chili og koriander. Kan hakkes i HerbChopper fra Tupperware.
Ristede sesamfrø varmes raskt i en tørr stekepanne.
Skråskjær Salma laks i tynne skiver. Lakseskivene fordeles flatt på tallerken, strø over sesamfrø og hell over saus. Server med grønnsaker i tynne staver.
Sashimi betyr rå fisk uten ris. Jeg serverer sashimi ofte med jasminris som jeg koker i EasyRice Tupperware 😉
EasyRice
HerbChopper
0 kommentarer
