Smørkranser

Categories Blogg
250gMelange temperert
4,5ssFløte
250gHvetemel

Glasur

200gMelis
  Vann
  • Bland fløte inn i temperert Melange
  • Sikt hvetemel som skjæres raskt inn i Melange
  • Avkjøles i kjøleskap, gjerne over natta
     
  • Del deigen i mindre emner, la deigen stå i kjøleskap mens du baker ut emnene
  • Kjevle ut emnene. Jeg bruker Tupperware kjevle som er fylt med kaldt vann (har stått i kjøleskap) Setter på 6 mm ringer som gjør at hele deigen får samme høyde
  • Stikk ut smørkranser med smultring utstikker
  • Stekes ved 180°C ca 12 minutter
  • Avkjøles på rist

Pyntes med flytende melisrand
 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.