Sandkaker

Categories Blogg
250gtemperert Melange
125gsukker
1 egg
2ssfløte
50gskåldede mandler finhakket
400ghvetemel
ca 2ssflytende Melange til pensling
  • Finmal skåldede mandler
  • Visp Melange og sukker hvitt. Bruker Mål & Mix 2 liter og mixmaster
  • Bland sammen egg og fløte før du har det i smør- og sukkerblandingen
  • Bland hvetemel og finhakkede mandler i en stor bolle (4,5 liter røreskål)
  • Skjær raskt inn smørblandingen
  • Legg deigen i en brødpose i kjøleskapet minst en time
     
  • Pensle sandkakeformene med flytende Melange
  • Trykk ca 17 gram i hver form, dette gir ca 50 kaker
  • Ovnen min er litt varmere enn normalt så jeg steker kakene på 175°C på rist, midt i oven ca 14 minutter
  • Avkjøl kakene noen minutter før du tar av formene 

    Server gjerne med krem, multekrem e.l.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *