250 | g | temperert Melange |
125 | g | sukker |
1 | egg | |
2 | ss | fløte |
50 | g | skåldede mandler finhakket |
400 | g | hvetemel |
ca 2 | ss | flytende Melange til pensling |
- Finmal skåldede mandler
- Visp Melange og sukker hvitt. Bruker Mål & Mix 2 liter og mixmaster
- Bland sammen egg og fløte før du har det i smør- og sukkerblandingen
- Bland hvetemel og finhakkede mandler i en stor bolle (4,5 liter røreskål)
- Skjær raskt inn smørblandingen
- Legg deigen i en brødpose i kjøleskapet minst en time
- Pensle sandkakeformene med flytende Melange
- Trykk ca 17 gram i hver form, dette gir ca 50 kaker
- Ovnen min er litt varmere enn normalt så jeg steker kakene på 175°C på rist, midt i oven ca 14 minutter
- Avkjøl kakene noen minutter før du tar av formene
Server gjerne med krem, multekrem e.l.
0 kommentarer